Bekijk het laatste nieuws over onze COVID-19-maatregelen en wat dit betekent voor onze medewerkers en werving. Ontdek meer

Skip Navigation

HR Assistant - Antwerpen

Voor onze vestiging in Antwerpen zijn wij op zoek naar een flexibele en energieke People & Culture assistant (HR).
Even in het kort:
Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 390 filialen in o.a.: Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Portugal, Spanje en Amerika. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Voor al onze medewerkers geldt, dat je verkoopt en service verleent aan klanten. Daarnaast ben je in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk, positief ingesteld en zeer stressbestendig. Een actieve en uitdagende job is wat jij zoekt!
Wat zoeken wij?
Als People & Culture assistant ben je het centrale aanspreekpunt voor onze medewerkers (+/- 300). De vakantieplanning, ziekteverzuim, prestaties & payroll zijn enkele van jouw belangrijkste verantwoordelijkheden. Samen met jouw collega zorg je ervoor dat alle vacatures ingevuld worden en alle HR administratie tot in de puntjes in orde is. Je rapporteert aan de People & Culture manager.
Jouw profiel:
  • Minimum bach. diploma in een HR gerelateerde richting
  • Een eerste ervaring is mooi meegenomen
  • Je weet je goed mondeling en schriftelijk uit te drukken in zowel het Nederlands als in het Engels, Frans is een pluspunt
  • Werken in een dynamische omgeving schrikt je niet af
  • Beschikbaar maandag t/m zaterdag.(beurtrol systeem voor zaterdag)
  • Flexibele houding en stressbestendig
  • Je weet nauwkeurig, georganiseerd en gestructureerd te werken
  • Je bent een expert in Excel en Word
  • Kennis van PrestA is een pluspunt

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende voltijdse functie (35u) op de People & Culture (HR) afdeling van een snelgroeiende organisatie, een marktconform salaris en doorgroeimogelijkheden.


Learn more about Primark

Geen vergelijkbare vacatures gevonden

Geen recent bekeken vacatures gevonden.

Aanmelden voor vacature-alerts

Als u zich wenst aan te melden voor e-mails over toekomstige vacatures bij Primark, kunt u dit doen via het onderstaande formulier. We zullen uw persoonsgegevens alleen gebruiken om u te informeren over toekomstige vacatures die voldoen aan uw zoekcriteria, als en wanneer deze beschikbaar zijn. De gegevens die u op deze pagina verstrekt, worden niet gebruikt om ongevraagde communicatie te verzenden en worden niet aan derden verkocht. U kunt zoveel categorieën en locaties selecteren als u wenst.

Geïnteresseerd inKies een categorie uit de lijst. Zoek op locatie en kies er één uit de lijst. Tenslotte klikt u op "Toevoegen" om uw bericht over nieuwe vacatures aan te maken.