Bekijk het laatste nieuws over onze COVID-19-maatregelen en wat dit betekent voor onze medewerkers en werving. Ontdek meer

Skip Navigation

People & Culture Manager - Antwerpen

Voor onze vestiging in Antwerpen zijn wij op zoek naar een People & Culture Manager (m/v/x)
Als People & Culture (HR) Manager zul je verantwoordelijk zijn voor alle HR gerelateerde zaken in de winkel van Antwerpen. Uiteraard doe je dit niet alleen. Je zal leiding geven aan het People & Culture team en adviseert het management team. Een team van 300 collega’s wacht op jou in onze winkel.
Jouw uitdaging? Hen coachen en motiveren om het beste van zichzelf te geven. Want je doelstellingen zijn ambitieus.
De onderwerpen waarmee je binnen de HR afdeling van Primark te maken krijgt zijn bijzonder divers. recruitment, training & development, performance management, personeelsplanning, budgetbeheer, health, safety en security,...

Je helpt jouw collega’s waar nodig. Met jouw oog voor detail neem je de leiding en weet je dankzij jouw voorstellen de winkel naar een hoger niveau te tillen.
De glimlach van onze medewerkers! Dat is het werk van jouw team.
Je hebt een passie voor retail? Ben je leergierig en ga je proactief op zoek naar manieren om jezelf en andere te ontwikkelen? Werk je doelgericht en houdt van verantwoordelijkheden? Dan ben jij vast de geknipte kandidaat!
Jouw profiel:
A1 werk- en denkniveau, hoger diploma HR/personeelszaken is een vereiste
3 jaar werkervaring op HR gebied (retail is een pluspunt), waarvan minimaal 1 jaar in een leidinggevende positie
Goede kennis van het Belgische arbeidsrecht
Beschikbaar om te werken op zaterdag en zondag (beurtrol)
Leergierig, doelgericht en beschikt over uitstekende communicatieve- en sociale vaardigheden
Stressbestendig en een hands-on mentaliteit
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, schriftelijk en mondeling (Frans is een pluspunt)
Sterke computer skills,
Wat bieden wij?
Primark kenmerkt zich door een zeer dynamische, internationale en uitdagende werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een boven marktconform salaris. We bieden een voltijdse betrekking van 35u per week. Je geniet van diverse extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en 5 extra vakantiedagen.

Learn more about Primark

Geen vergelijkbare vacatures gevonden

Geen recent bekeken vacatures gevonden.

Aanmelden voor vacature-alerts

Als u zich wenst aan te melden voor e-mails over toekomstige vacatures bij Primark, kunt u dit doen via het onderstaande formulier. We zullen uw persoonsgegevens alleen gebruiken om u te informeren over toekomstige vacatures die voldoen aan uw zoekcriteria, als en wanneer deze beschikbaar zijn. De gegevens die u op deze pagina verstrekt, worden niet gebruikt om ongevraagde communicatie te verzenden en worden niet aan derden verkocht. U kunt zoveel categorieën en locaties selecteren als u wenst.

Geïnteresseerd inKies een categorie uit de lijst. Zoek op locatie en kies er één uit de lijst. Tenslotte klikt u op "Toevoegen" om uw bericht over nieuwe vacatures aan te maken.