Bekijk het laatste nieuws over onze COVID-19-maatregelen en wat dit betekent voor onze medewerkers en werving. Ontdek meer

Skip Navigation

Trainee Manager - Antwerpen

Voor onze vestiging in Antwerpen zijn wij op zoek naar een trainee department manager (m/v/x)
Als trainee manager draag je binnenkort de verantwoordelijkheid over een departement.
Jij bent verantwoordelijk om het bedrijfsresultaat van jouw afdeling te maximaliseren. Vooruitzichten opmaken en de financiële resultaten opvolgen zijn dagelijkse kost. Uiteraard doe je dit niet alleen. Een team van 300 collega’s wacht op jou in onze winkel, jouw team bestaat uit 7 tot 20 collega’s.

Jouw uitdaging? Hen coachen en motiveren om het beste van zichzelf te geven. Want je doelstellingen zijn ambitieus. De commerciële strategie van de afdeling ligt in jouw handen. Je werkt ze uit en ontwikkelt een plan op lange termijn. Je bedenkt mogelijkheden om de omzet van jouw departement verder te optimaliseren.
Je adviseert onze klanten. Je helpt jouw collega’s waar nodig. Met jouw oog voor detail neem je de leiding over jouw departement. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de bestellingen, leveringen en merchandising van jouw afdeling. Jij weet dankzij jouw voorstellen de winkel naar een hoger niveau te tillen.
De glimlach van onze klanten! Dat is het werk van jouw team. Samen zorgen jullie ervoor dat onze klanten kunnen genieten van amazing fashion, amazing prices!
Je hebt een passie voor retail? Je hebt geen 9-to-5 mentaliteit en weekendwerk vormt geen enkel bezwaar. Ben je leergierig en ga je proactief op zoek naar manieren om jezelf te ontwikkelen? Werk je doelgericht en houdt van verantwoordelijkheden? Dan ben jij vast de geknipte kandidaat!
Jouw profiel:
A1 werk- en denkniveau, gelijkwaardig door ervaring (hoger diploma Retailmanagement is een pluspunt)
3 jaar verkoopservaring in een retail (fashion is een pluspunt)
Minimum 1 jaar ervaring als leidinggevende (dit is een vereiste)
Leergierig, doelgericht en beschikt over uitstekende communicatieve- en sociale vaardigheden
Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, schriftelijk en mondelling
Goede computer skills,
Sterk commercieel inzicht
Wat bieden wij?
Primark kenmerkt zich door een zeer dynamische, internationale en uitdagende werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een boven marktconform salaris. We bieden een voltijdse betrekking van 35u per week. Je geniet van diverse extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en 5 extra vakantiedagen.

Learn more about Primark

Geen vergelijkbare vacatures gevonden

Geen recent bekeken vacatures gevonden.

Aanmelden voor vacature-alerts

Als u zich wenst aan te melden voor e-mails over toekomstige vacatures bij Primark, kunt u dit doen via het onderstaande formulier. We zullen uw persoonsgegevens alleen gebruiken om u te informeren over toekomstige vacatures die voldoen aan uw zoekcriteria, als en wanneer deze beschikbaar zijn. De gegevens die u op deze pagina verstrekt, worden niet gebruikt om ongevraagde communicatie te verzenden en worden niet aan derden verkocht. U kunt zoveel categorieën en locaties selecteren als u wenst.

Geïnteresseerd inKies een categorie uit de lijst. Zoek op locatie en kies er één uit de lijst. Tenslotte klikt u op "Toevoegen" om uw bericht over nieuwe vacatures aan te maken.