Left content here
Right content here
Skip Navigation
Vacatures koppelen aan

In vacatures zoeken op

HR Assistent - H/F - Rue Neuve

  • JOB ID: 50454BR
  • Brussels-Rue Neuve, Brussel, België
  • Full time
  • Fixed term contract

Wat je gaat doen

Service met een glimlach


Kleding kopen zou leuk moeten zijn. Dus of je nu full-time, part-time of alleen in het weekend werkt, met je brede, natuurlijke glimlach kom je een heel eind.

Je geeft klanten jouw tijd, je helpt ze op alle mogelijke manieren om zich goed te voelen en er goed uit te zien – door de kleding die ze willen voor ze op te zoeken, door advies te geven over een outfit of door alternatieven voor te stellen.

Geen moeite is je te veel… daarom vergeten klanten je niet.

Alles in beweging


Het gaat er snel en hectisch maar met veel lol aan toe bij Primark. Mensen die houden van kwaliteit voor een betaalbare prijs, logisch dat het dan druk is!

Je houdt klanten die wachten in beweging en zorgt ervoor dat alles soepel loopt, zodat klanten die hun perfecte outfit hebben gevonden zo snel mogelijk naar huis kunnen om ermee te pronken.

Er is altijd veel te doen, maar als je houdt van gevarieerd en actief werk, dan is dit jouw plek.

Succesprofiel

Passie voor klanten

Je leert onze klanten kennen, houdt de voorraad netjes opgeruimd zodat ze kunnen vinden wat ze zoeken en biedt ook nog eens geweldige service.

Sterke werkethiek

Er is altijd iets te doen en vanaf het eerste moment ben je in beweging. Heb je daar de energie voor?

Oog voor mode

Onze klanten houden van mode. Je deelt hun enthousiasme en kunt ze een onderbouwde mening geven.

Beloningen en voordelen

Onregelmatige werktijden passen bij je

Training om je vaardigheden te ontwikkelen

Een snelle bedrijfscultuur met veel lol

Behulpzame collega's

HR Assistent - H/F - Rue Neuve - Functiebeschrijving

Pour notre bureau situé à Bruxelles, nous recherchons un assistent People & Culture (P & C) / HR flexible et dynamique - à temps plein (35 heures par semaine). En tant que assistent P&C, vous êtes responsable de l'administration du département P&C.

Organisation

Primark est une organisation de commerce de détail dynamique et en pleine croissance qui compte plus de 300 filiales en Irlande, au Royaume-Uni, en Belgique, aux Pays-Bas, en Allemagne, au Portugal, aux États-Unis, en Italie, en Autriche, en France et en Espagne. Primark propose des vêtements de qualité à la mode et à prix raisonnable pour toute la famille.

Les responsabilités
En tant que assistent P&C le défi vous êtes au courant de toutes les activités du P&C (contrôle des heures, traitement des vacances, absentéisme, etc.) et vous savez comment les gérer. Vous êtes responsable de l'administration en collaboration avec le supervisor P&C. Ensemble, vous vous assurez que tous les postes vacants sont pourvus et que toute l’administration des ressources humaines soit en ordre. En tant que assistent P&C, vous êtes le bras droit du responsable P&C. Vous répondez également aux questions des employés sur: la convention collective, les congés, le salaire , etc.

Votre profil
- Minimum bach. diplôme dans le domaine RH
- Vous savez vous faire comprendre oralement et par écrit en français néerlandais et en anglais
- Expérience dans la vente au détail et vous pouvez vous tenir debout dans un environnement dynamique.
- Disponible du lundi au dimanche.
- Flexible et résistant au stress.


Voor onze vestiging in Brussel zijn wij op zoek naar een flexibele en energieke People & Culture (P&C) assistent (HR) – voltijds (35 uur per week). Als P&C assistent ben jij verantwoordelijk voor de administratie van de P&C afdeling.

Organisatie
Primark is een dynamische, snelgroeiende, retail organisatie met meer dan 300 filialen in Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Portugal, Verenigde Staten, Italië, Oostenrijk, Frankrijk en Spanje. Primark biedt modieuze, gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin.

Verantwoordelijkheden
Voor jou als P&C assistent is het de uitdaging om de spin in het web te worden van de P&C afdeling op jouw vestiging. Jij bent van alle P&C werkzaamheden (urencontrole, vakantiedagenverwerking, ziekteverzuim etc) op de hoogte en weet hoe je deze uitvoert. Jij bent gezamenlijk met de P&C supervisor verantwoordelijk voor de administratie. Samen zorgen jullie ervoor dat alle vacatures vervuld worden en alle HR administratie tot in de puntjes op orde is. Als P&C Supervisor ben je de rechterhand van de P&C Manager. Tevens beantwoord je vragen van medewerkers over onder andere: de cao, vakantiedagen, salaris etc.

Jouw profiel
- Minimum bach. diploma in een Hr gerelateerde richting
- Je weet je goed mondeling en schriftelijk uit te drukken in zowel het Nederlands als het Engels, Frans is een pluspunt
- Ervaring in retail en je kunt je staande houden in een dynamische omgeving.
- Beschikbaar maandag t/m zondag.
- Flexibele houding en stressbestendig.
- Nauwkeurig.
- Georganiseerd en gestructureerd.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende functie op de People & Culture (HR) afdeling van een snelgroeiende organisatie, een marktconform salaris en doorgroeimogelijkheden.
Let op: wij nemen alleen sollicitaties in behandeling die voorzien zijn van een motivatiebrief + CV.

  • JOB ID: 50454BR
  • Brussels-Rue Neuve, Brussel, België
  • Full time
  • Fixed term contract

Delen

Waar je zult zijn gevestigd

Bekijken waar de vacature is, de snelste manier om daar te komen, restaurants, lokale sportscholen – en nog veel meer.

Kaart bekijken

Aanmelden voor vacature-alerts

Als u zich wenst aan te melden voor e-mails over toekomstige vacatures bij Primark, kunt u dit doen via het onderstaande formulier. We zullen uw persoonsgegevens alleen gebruiken om u te informeren over toekomstige vacatures die voldoen aan uw zoekcriteria, als en wanneer deze beschikbaar zijn. De gegevens die u op deze pagina verstrekt, worden niet gebruikt om ongevraagde communicatie te verzenden en worden niet aan derden verkocht. U kunt zoveel categorieën en locaties selecteren als u wenst.

Geïnteresseerd inKies een categorie uit de lijst. Zoek op locatie en kies er één uit de lijst. Tenslotte klikt u op "Toevoegen" om uw bericht over nieuwe vacatures aan te maken.