Skip Navigation

Retail Assistant - Part time

Primark Brussel is op zoek naar mensen met een passie voor mode en klantenservice!

Organisatie
Primark is een snelgroeiend bedrijf met meer dan 330 filialen in 11 landen. Ierland, Verenigd Koninkrijk, België, Nederland, Duitsland, Amerika, Portugal, Spanje... Primark biedt kwalitatieve, modieuze en redelijk geprijsde kleding voor het hele gezin.

Wat zoeken we?
Als Sales Associate ben je verantwoordelijk voor je eigen afdeling. Dit omvat: voorraadbeheer, merchandising, verkoop en service.
Je werkt met precisie. Je bent klantgericht, positief en stressbestendig. Je bent op zoek naar een dynamische baan.

Wil je ons team komen versterken? Stuur ons uw CV en sollicitatiebrief!

Wat bieden we aan?
Wij bieden een tijdelijk contract met de mogelijkheid van een vast contract. In eerste instantie bieden wij een parttime contract (20 uur/week) met maandelijkse maaltijdcheques.

Werken op zaterdag is geen probleem voor jou. Je bent ook flexibel in je werktijden.

Wij danken u voor uw sollicitatie naar een van onze vacatures. Tijdens uw gesprek krijgt u de gelegenheid om uw belangstelling voor verschillende vacatures kenbaar te maken. De recruiter zal de verschillende mogelijkheden met u bespreken.

Learn more about Primark

Aanmelden voor vacature-alerts

Als u zich wenst aan te melden voor e-mails over toekomstige vacatures bij Primark, kunt u dit doen via het onderstaande formulier. We zullen uw persoonsgegevens alleen gebruiken om u te informeren over toekomstige vacatures die voldoen aan uw zoekcriteria, als en wanneer deze beschikbaar zijn. De gegevens die u op deze pagina verstrekt, worden niet gebruikt om ongevraagde communicatie te verzenden en worden niet aan derden verkocht. U kunt zoveel categorieën en locaties selecteren als u wenst.

Geïnteresseerd inKies een categorie uit de lijst. Zoek op locatie en kies er één uit de lijst. Tenslotte klikt u op "Toevoegen" om uw bericht over nieuwe vacatures aan te maken.