Skip Navigation

HR Assistant

Zowel modefans als koopjesjagers houden van Primark, dé winkel waar je naartoe gaat voor de laatste looks zonder te veel uit te geven.

Wij zijn Primark, een internationale retailer die de laatste mode, beautyproducten en woonartikelen aanbiedt tegen de beste prijzen. Simpel gezegd: amazing fashion at amazing prices!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste People & Culture (HR) Assistant die het verschil gaat maken in onze winkels en wil deel uitmaken van onze Primark familie!


De functie:

Als P&C Assistant maak je deel uit van het People & Culture (P&C) Team en zorg je er samen voor dat alles op het gebied van HR vlekkeloos verloopt. Hiervoor heb je dagelijks contact met medewerkers en (store) managers.
Als HR Assistant is het jouw verantwoordelijkheid om de HR-administratie tot in de puntjes op orde te hebben en up-to-date te houden. Dit doe je door bij verschillende bronnen informatie te verzamelen en deze te verwerken in meerdere systemen en overzichten.
Je houdt je verder bezig met uiteenlopende onderwerpen zoals recrutering, personeelsplanning, ziekteverzuim, performance management en payroll. Tevens ben je het eerste aanspreekpunt voor medewerkers voor HR-gerelateerde vragen over o.a. CAO, vakantiedagen en salaris.

Waarom Primark?

Dit is een prachtige kans om een carrière bij Primark te beginnen.

Je kiest voor Primark omdat:

• je een Bachelor of Master diploma in HR hebt of gelijkwaardig door ervaring
• je goede schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden hebt in het Nederlands (Engels is een plus)
• je de weg weet te vinden in een dynamische werkomgeving
• je een stressbestendige teamplayer bent, die van aanpakken weet
• je flexibel beschikbaar bent van maandag t/m zondag

We bieden je:

• een marktconform loon (voorwaarden PC 311)
• maaltijdcheques
• een vaste personeelskorting van 15%
• een gezellig en ambitieus team waar ruimte is voor jouw inbreng en jouw creativiteit
• ons Digital Learning Platform waar je diverse trainingen en cursussen op kunt volgen
• en vooral een ontzettend coole internationale werkomgeving!
Solliciteren Opslaan voor later

Learn more about Primark

Geen vergelijkbare vacatures gevonden

Geen recent bekeken vacatures gevonden.

Aanmelden voor vacature-alerts

Als u zich wenst aan te melden voor e-mails over toekomstige vacatures bij Primark, kunt u dit doen via het onderstaande formulier. We zullen uw persoonsgegevens alleen gebruiken om u te informeren over toekomstige vacatures die voldoen aan uw zoekcriteria, als en wanneer deze beschikbaar zijn. De gegevens die u op deze pagina verstrekt, worden niet gebruikt om ongevraagde communicatie te verzenden en worden niet aan derden verkocht. U kunt zoveel categorieën en locaties selecteren als u wenst.

Geïnteresseerd inKies een categorie uit de lijst. Zoek op locatie en kies er één uit de lijst. Tenslotte klikt u op "Toevoegen" om uw bericht over nieuwe vacatures aan te maken.