Skip Navigation

P&C Manager Gent

Voor de functie van P&C Manager in Gent zijn wij op zoek naar een sterke persoonlijkheid met een positieve instelling.


Even in het kort:
Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 330 filialen in o.a.: Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Portugal, Spanje en Amerika. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Voor al onze medewerkers geldt, dat je verkoopt en service verleent aan klanten. Daarnaast ben je in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk, positief ingesteld en zeer stressbestendig. Een actieve en uitdagende job is wat jij zoekt!


Wat zoeken wij?
Als P&C Manager zult u verantwoordelijk zijn voor alle HR gerelateerde zaken in Gent. Daarnaast biedt u ook hulp aan andere bestaande en nog te openen vestigingen. U geeft leiding aan het P&C team en adviseert het management team.

De onderwerpen waarmee u binnen de HR afdeling van Primark te maken krijgt zijn o.a. recruitment, training & development, performance management, personeelsplanning, budgetbeheer, health & safety en security.

Om in aanmerking te komen voor de positie van HR Manager dient u te voldoen aan het volgende profiel:

- Goede beheersing van de Nederlandse, Franse en Engelse taal
- Minimaal in het bezit van een HR/personeelszaken gerelateerd diploma
- Minimaal 4 jaar werkervaring op HR gebied, waarvan minimaal 1 jaar in een leidinggevende positie
- Ervaring in de retail
- Fulltime beschikbaar (ook in de weekenden)
- Kennis van het Belgische arbeidsrecht
- Ervaring met het omgaan met kort- en langdurig ziekteverzuim
- Flexibel en mobiel
- Hands- on mentaliteit
- Stressbestendig
- Positieve instelling
- Servicegericht
- Gestructureerd


Wat bieden wij?

Primark kenmerkt zich door een zeer dynamische, internationale en uitdagende werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast bieden wij een boven marktconform salaris.

Wij verzoeken u alleen te reageren indien u volledig aan bovengenoemd profiel voldoet.

Learn more about Primark

Aanmelden voor vacature-alerts

Als u zich wenst aan te melden voor e-mails over toekomstige vacatures bij Primark, kunt u dit doen via het onderstaande formulier. We zullen uw persoonsgegevens alleen gebruiken om u te informeren over toekomstige vacatures die voldoen aan uw zoekcriteria, als en wanneer deze beschikbaar zijn. De gegevens die u op deze pagina verstrekt, worden niet gebruikt om ongevraagde communicatie te verzenden en worden niet aan derden verkocht. U kunt zoveel categorieën en locaties selecteren als u wenst.

Geïnteresseerd inKies een categorie uit de lijst. Zoek op locatie en kies er één uit de lijst. Tenslotte klikt u op "Toevoegen" om uw bericht over nieuwe vacatures aan te maken.