Skip Navigation
Left content here
Right content here
Vacatures koppelen aan

In vacatures zoeken op

HR Assistant (26u)

Voor onze vestiging in Hasselt zijn wij op zoek naar een flexibele en energieke People & Culture (P&C) assistent (HR) – deeltijds (26 uur per week). Als P&C assistent ben jij verantwoordelijk voor de administratie van de P&C afdeling.

Even in het kort:
Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 330 filialen in o.a.: Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Portugal, Spanje en Amerika. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Voor al onze medewerkers geldt, dat je verkoopt en service verleent aan klanten. Daarnaast ben je in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk, positief ingesteld en zeer stressbestendig. Een actieve en uitdagende job is wat jij zoekt!

Wat zoeken wij?
Voor jou als P&C assistent is het de uitdaging om de spin in het web te worden van de P&C afdeling. Jij bent van alle P&C werkzaamheden (urencontrole, vakantiedagenverwerking, ziekteverzuim etc) op de hoogte en weet hoe je deze uitvoert. Jij bent gezamenlijk met de andere P&C assistent verantwoordelijk voor de administratie. Samen zorgen jullie ervoor dat alle vacatures vervuld worden en alle HR administratie tot in de puntjes op orde is. Tevens beantwoord je vragen van medewerkers over onder andere: de cao, vakantiedagen, salaris etc.

Jouw profiel:
- Minimum bach. diploma in een HR gerelateerde richting (HRM-rechten)
- Je weet je goed mondeling en schriftelijk uit te drukken in zowel het Nederlands als het Engels, Frans is een pluspunt
- Ervaring in retail is een plus.
- Beschikbaar maandag t/m zaterdag.
- Flexibele houding en stressbestendig.
- Nauwkeurig.
- Georganiseerd en gestructureerd.

Wat bieden wij?
Wij bieden een uitdagende functie op de People & Culture (HR) afdeling van een snelgroeiende organisatie, een marktconform salaris en doorgroeimogelijkheden.

Let op: wij nemen alleen sollicitaties in behandeling die voorzien zijn van een motivatiebrief + CV.

Waar je zult zijn gevestigd

Bekijken waar de vacature is, de snelste manier om daar te komen, restaurants, lokale sportscholen – en nog veel meer.

Kaart bekijken

Geen vergelijkbare vacatures gevonden

Geen recent bekeken vacatures gevonden.

Aanmelden voor vacature-alerts

Als u zich wenst aan te melden voor e-mails over toekomstige vacatures bij Primark, kunt u dit doen via het onderstaande formulier. We zullen uw persoonsgegevens alleen gebruiken om u te informeren over toekomstige vacatures die voldoen aan uw zoekcriteria, als en wanneer deze beschikbaar zijn. De gegevens die u op deze pagina verstrekt, worden niet gebruikt om ongevraagde communicatie te verzenden en worden niet aan derden verkocht. U kunt zoveel categorieën en locaties selecteren als u wenst.

Geïnteresseerd inKies een categorie uit de lijst. Zoek op locatie en kies er één uit de lijst. Tenslotte klikt u op "Toevoegen" om uw bericht over nieuwe vacatures aan te maken.