Skip Navigation

HR Student

Omdat jij belangrijk bent!
Mensen staan centraal in wat we doen. Het is dan ook ontzettend belangrijk dat we je verwelkomen in de juiste omgeving om het beste van jezelf te geven. Onze voordelen zijn op jou afgestemd:

• salaris: we bieden een competitief salaris, inclusief maaltijdcheques
• kortingen: gebruik je personeelkorting in de winkel voor ons fantastische assortiment

Wat is je functie?
We zijn op zoek naar een student voor ons P&C Team te ondersteunen. Je zal elke zaterdag werken in ons kantoor in de winkel in Hasselt en helpt onze collega's als ze vragen hebben, planningen opmaken, administratie, e.d. Indien mogelijk, kan je ook iedere woensdagnamiddag tewerkgesteld worden.

Dit ben jij:
• je bent een eerlijk persoon met sterke communicatieve vaardigheden die ook kan luisteren, ideeën kan delen en betrokken kan zijn indien nodig
• je kan goed organiseren en hebt oog voor detail
• je bent een gemotiveerde teamspeler met een positieve ingesteldheid en bereidheid om het team te helpen
• Je studeert een richting zoals Human Resources, communicatiewetenschappen, office management, ..

Solliciteer vandaag nog om bij Primark aan de slag te gaan!

We streven naar een inclusieve en diverse werkplek waar mensen zichzelf kunnen zijn, dezelfde kansen hebben en samen het beste van zichzelf geven.
Solliciteren Opslaan voor later

Learn more about Primark

Aanmelden voor vacature-alerts

Als u zich wenst aan te melden voor e-mails over toekomstige vacatures bij Primark, kunt u dit doen via het onderstaande formulier. We zullen uw persoonsgegevens alleen gebruiken om u te informeren over toekomstige vacatures die voldoen aan uw zoekcriteria, als en wanneer deze beschikbaar zijn. De gegevens die u op deze pagina verstrekt, worden niet gebruikt om ongevraagde communicatie te verzenden en worden niet aan derden verkocht. U kunt zoveel categorieën en locaties selecteren als u wenst.

Geïnteresseerd inKies een categorie uit de lijst. Zoek op locatie en kies er één uit de lijst. Tenslotte klikt u op "Toevoegen" om uw bericht over nieuwe vacatures aan te maken.