Bekijk het laatste nieuws over onze COVID-19-maatregelen en wat dit betekent voor onze medewerkers en werving. Ontdek meer

Skip Navigation

Waarom is Primark zo'n geweldige werkgever?

De non-stop cultuur met het hoge tempo? Leuke mode, waar je ook kijkt? De kans om te groeien en te groeien en te groeien?

Natuurlijk.

Maar dat is niet alles. Want als je een beetje verder kijkt, naar het hart van onze bedrijfscultuur, zie je onze onwrikbare inzet voor diversiteit en gelijke kansen.

Onze verschillende maken ons sterker

Ieder individu maakt Primark speciaal. We hebben een omgeving gecreëerd waarin mensen worden gewaardeerd en individuele verschillen worden gevierd en ingezet.

Wie je ook bent, bij ons draait het om je vaardigheden, je kwalificaties, je potentieel en je mentaliteit. Als deze juist zijn, ben je voor ons de juiste persoon.

Het is simpel. Het is eerlijk. En het betekent dat je jezelf kunt zijn.

Ons officiële standpunt over diversiteit

Voor het geval je ons officiële standpunt wilt bekijken in ons beleid voor Gelijke kansen, dit is het, in volle glorie:

“Primark Stores Ltd voert een beleid van gelijke kansen. Het doel van dit beleid is te laten zien hoe het bedrijf zich inzet voor een omgeving met gelijke kansen voor zowel werknemers als potentiële werknemers.

Het bedrijf accepteert geen onwettige discriminatie van personen op welke grond dan ook, waaronder huidskleur, ras, geloofsovertuiging, etnische afkomst, religie, geslacht, burgerlijke staat of handicap. Er wordt gesproken van onwettige discriminatie wanneer een persoon minder gunstig wordt behandeld dan anderen in vergelijkbare omstandigheden zouden worden behandeld.

Het volledige personeelsbeleid van het bedrijf is gebaseerd op Gelijke kansen en eerlijke behandeling, waarmee het principe van gelijke kansen voor iedereen wordt ondersteund en in de praktijk gebracht.”

Onze competenties op het gebied van gedrag:

Dit zijn de vaardigheden, de kennis en het gedrag waarmee we optimaal kunnen presteren, zoals als individu en als bedrijf:

  • Samenwerken met anderen – we werken met elkaar samen en halen het beste uit onze mensen naar boven.
  • Besluitvorming – we analyseren informatie om de beste beslissingen te nemen voor Primark.
  • Zelfsturing en flexibiliteit – we denken vooruit en zetten door om de toekomstige groei van Primark te garanderen.
  • Klantervaring – we stellen onze klanten, zowel intern als extern, centraal bij alles wat we doen.
  • Innovatie – we ontwikkelen nieuwe ideeën en verleggen onze grenzen om ons continu te verbeteren.

En laten we niet vergeten dat we ons ethisch gedragen

Sommige mensen denken dat de enige reden waarom onze prijzen zo laag zijn is dat we overal op beknibbelen. Laten we hier eens goed over nadenken.

Ja, onze prijzen zijn inderdaad laag en daar zijn we trots op. Maar we garanderen ook een eerlijk salaris voor iedereen die onze kleding maakt, we helpen onze fabrieken milieuvriendelijker te werken, we promoten onderwijs voor kinderen en nog veel meer. Hoe?

Gewoon omdat we slim zijn. We plaatsen hele grote bestellingen in één keer, en lang voordat we de producten nodig hebben, zodat we de beste deals kunnen krijgen.

En we zijn ook nogal uitgekookt bij het gebruik van sociale media – we rekenen op onze miljoenen volgers op Facebook, Twitter, Instagram en andere apps om onze boodschap door te geven.

Dit zijn nog maar twee redenen waarom we onze kosten laag kunnen houden.

En de kosten is slechts één onderdeel waarop we iedere dag weer laten zien dat we een ethisch bedrijf zijn.

Dus als je nog steeds denkt dat we beknibbelen, zou je je verder moeten verdiepen in ethiek.

Recent bekeken vacatures

Geen recent bekeken vacatures gevonden.