Bekijk het laatste nieuws over onze COVID-19-maatregelen en wat dit betekent voor onze medewerkers en werving. Ontdek meer

Skip Navigation

Jij. Ik. Wij. Ongelooflijk samen.

Onze mode is niet one-size-fits-all en onze cultuur is dit ook niet. Wij geloven in diversiteit - verschillende stijlen, perspectieven en ideeën. Onze klanten hebben een breed scala aan achtergronden en we zijn er trots op dat onze collega’s dat weerspiegelen. Daarom werken we er hard aan om iedereen te betrekken bij hetgeen we doen - en bij de manier waarop we dat doen. Luisteren naar collega's, nieuwe ideeën verwelkomen en ervoor zorgen dat iedereen zich niet alleen welkom voelt, maar dat ze er zich ook bij betrokken voelen.

Als medewerker helpen wij je met het ontdekken van je bijzondere eigenschappen terwijl je geweldige ervaringen aan onze klanten geeft. Je krijgt voldoende ruimte om jezelf te zijn en alle kansen om verder te groeien. Diversiteit is zoveel meer dan wie we aanwerven - het vloeit voort uit de manier waarop we ons gedragen en hoe we onze mensen stimuleren. Daarom zetten we ons in om voor iedereen een inclusieve cultuur te creëren. Dat betekent voor ons Primark zijn.

Jij laat ons stralen

Ja, jij. Met je unieke kennis, nieuwsgierige aard, leuke persoonlijkheid en diverse inzichten ben jij het kloppende hart van ons bedrijf. Samen met onze andere 75.000 inspirerende en creatieve collega's. Zonder mensen zoals jij zouden we niet zijn waar we nu zijn - met 390 winkels, in 12 landen.

Door jouw unieke perspectieven te delen en door onze visie te ondersteunen, kunnen we beter, groter en nog verrassender worden voor onze klanten. We hopen dat alle collega's onze inclusieve waarden delen en dat onze leveranciers en partners dit ook doen. Iedereen is van harte welkom inclusief te zijn bij Primark.

Een beetje respect doet wonderen

Respect en waardering zijn geen zaken die we gewoon promoten, het is iets wat we daadwerkelijk proberen te bereiken. Van processen die ontworpen zijn om jou op de eerste plaats te zetten, tot het beleid dat ervoor zorgt dat iedereen bij Primark zich veilig, welkom en ondersteund voelt. Hier kan je ons beleid volledig lezen.

Voor ons is respect gebaseerd op gelijke behandeling en eerlijke erkenning voor iedereen. Het betekent dat samenwerking en teamwerk kwaliteiten zijn die we zoeken en verwachten. In iedereen. Als jij zorgdraagt voor anderen, zullen wij voor jou zorgen.

Wanneer we luisteren, leren we

Onze inzet voor inclusie betekent dat we manieren vinden om mensen met elkaar in contact te brengen zodat ze naar elkaar kunnen luisteren. We zijn dol op mentorschap, zodat ervaringen en vaardigheden worden gedeeld en ideeën tussen mensen kunnen stromen. We investeren in training, zodat jij weet wat we van jou verwachten en dat jij ons kunt vertellen wat jij vans verwacht. Training helpt ook iedereen om openlijk over inclusie te praten, waardoor collega's de vaardigheden en het vertrouwen krijgen om inclusief te handelen en elkaars geweldige eigenschappen te ontdekken.

Om er zeker te zijn dat we optimaal functioneren, luisteren we naar onze klanten. Hun uiteenlopende inzichten geven ons alles wat we nodig hebben om een voorsprong te nemen. Ons doel is om altijd de toon te zetten in onze branche en toonaangevend te zijn op het gebied van diversiteit. We willen onze medewerkers en onze modieuze fans laten zien dat we klaar zijn om te veranderen, om te doen wat juist is en het als eerste te doen.

Jouw bijdrage aan het grote geheel

Als medewerker speel je een grote rol in de manier waarop we handelen. Jouw standpunt is waardevol en je hecht ook veel belang aan de visie van anderen. We verwachten niet dat je genoegen neemt met wat iemand zegt als je denkt dat hij of zij zich verkeerd gedraagt. We moedigen je aan om het in vraag te stellen - op de gepaste wijze.

We zijn trots de gemeenschappen waar we onze kledij verkopen te kunnen weerspiegelen. Van Europa tot de VS allen zijn vertegenwoordig en aanwezig onze cultuur. Je maakt deel uit van die cultuur, je brengt ideeën, identiteit en diversiteit.Je omarmt de verschillen van anderen op de werkplek.

Diversiteit en inclusie gaan over het nemen van verantwoordelijkheid - voor elkaar, voor onze klanten en voor onze wereldwijde activiteiten. We spelen hier samen een rol in, we zorgen allemaal voor de goede gezondheid, reputatie, duurzaamheid en de ethische status van ons team, bedrijf en de wereld om ons. Iedereen is welkom om een echte impact te maken. Een inclusief verschil.

Klaar om deel uit te maken van Primark? Je bent van harte welkom.

Jij. Ik. Wij. Samen ongeloofelijk.

Recent bekeken vacatures

Geen recent bekeken vacatures gevonden.