Skip Navigation

Wat moet ik doen als ik mijn wachtwoord ben vergeten?

Klik op de ‘Wachtwoord vergeten?’-link onderaan de inlogpagina. Wij sturen je een e-mail waarmee je je wachtwoord kunt resetten. Als er geen e-mailadres is gekoppeld aan je profiel, kun je ook daarvoor ingestelde veiligheidsvraag beantwoorden om je wachtwoord direct te resetten. Het resetten van wachtwoorden kan soms tot 48 uur duren - en vergeet ook niet dat onze e-mail per ongeluk in je spambox terecht kan komen.

Waarom werken mijn inloggegevens niet meer?

Om veiligheidsredenen zijn je gebruikersnaam en wachtwoord slechts 90 dagen actief. Als je inloggegevens dus niet worden herkend, is de kans groot dat het alweer een paar maanden geleden is dat je je voor het eerst hebt aangemeld. Als dat het geval is, hoef je alleen maar nieuwe inloggegevens aan te maken.

Bieden jullie stages aan?

Ja - soms plaatsen we advertenties voor stageplaatsen bij Inkoop, Merchandising, Mode, PR, Supply Chain en Retail. Informatie over onze stageplaatsen vind je op deze website.

Mag ik mijn CV aan jullie toesturen?

We lezen je CV graag, maar omdat we iedere week duizenden sollicitaties binnenkrijgen, is dat helaas niet mogelijk. Daarom stellen we specifieke, gestructureerde vragen en verzoeken we je onze eenvoudige beoordelingstools in te vullen. Op die manier kunnen we gemakkelijk vaststellen of we je willen uitnodigen voor de volgende fase van het selectieproces.

Hoe ga ik verder met een sollicitatie waarmee ik al ben begonnen?

Eerst het belangrijkste: log in bij je profiel met je gebruikersnaam en wachtwoord. Daar zie je een link naar ‘onvoltooide sollicitaties’ (mits de sluitingsdatum nog niet is verstreken). Daarna hoef je alleen nog maar op het ‘doorgaan’-pictogram naast de functietitel te klikken en je kunt aan de gang.

Kan ik mijn profielinformatie bijwerken?

Wanneer je maar wilt. Je logt gewoon in je profiel in en klikt op ‘Mijn gegevens’. Daar zie je al je gegevens, deze kun je wijzigen en aanpassen hoe je wilt. Ook je gebruikersnaam en wachtwoord.

Ik heb gehoord dat er bij mij in de buurt een winkel wordt geopend, hoe kan ik solliciteren?

Informatie over nieuwe winkels wordt op deze website gepubliceerd.

Ik werk bij Primark en ik wil solliciteren op een interne vacature. Moet ik dat online doen?

Als je een werknemer bij ons bent en je bent op zoek naar een andere functie bij Primark, dan kun je terecht op ons intranet. We hebben een speciale tool voor Zoeken en solliciteren voor onze werknemers.

Kan ik mijn profiel verwijderen?

Maak je geen zorgen. Wij behandelen alle informatie die je ons geeft volgens de wet op de bescherming van persoonlijke gegevens. Dat betekent dat wanneer je niet wordt geselecteerd voor een vacature, je gegevens binnen een redelijke termijn worden gewist. Als we echter denken dat er in de toekomst een geschikte functie voor je zou kunnen vrijkomen, kunnen we gegevens iets langer bewaren. Hiervoor vragen wij je echter om je toestemming.

Moet ik iets meenemen naar een sollicitatiegesprek?

Je moet een documenten bij je hebben om aan te tonen dat je in aanmerking komt voor de functie, zoals je paspoort, geboortebewijs en reisdocumenten. Wij sturen je een e-mail om je sollicitatiegesprek of selectiebijeenkomst te bevestigen, daarin laten wij ook weten welke documenten je precies bij je moet hebben.

Als ik niet word aangenomen, kan ik dan opnieuw solliciteren?

Als je een andere functie ziet en je denkt de benodigde vaardigheden te hebben, zijn wij altijd blij met je sollicitatie. Als het om dezelfde functie gaat, vragen wij je eerst goed na te gaan hoe je vaardigheden in tussentijd zijn veranderd om aan de functievereisten te voldoen.

Recent bekeken vacatures

Geen recent bekeken vacatures gevonden.