Bekijk het laatste nieuws over onze COVID-19-maatregelen en wat dit betekent voor onze medewerkers en werving. Ontdek meer

Skip Navigation

Onze functiegebieden

Wanneer je bij Primark komt werken, zie je verschillende soorten functies. Weet jij op welke soort functie jij je stempel kunt drukken?

Human Resources

We ondersteunen de groei van Primark met onze 'People & Culture' afdeling – daarom noemen we onze HR-afdeling ook wel P&C. Je helpt ons ervoor te zorgen dat onze mensen er trots op zijn dat ze voor ons werken, door onze cultuur en ons ‘DNA’ te verdedigen en te ontwikkelen. We werken hard, we doen het met plezier en we gaan er samen voor. Dit is waar jij kunt uitblinken door te werken aan je eigen carrière en anderen te helpen hetzelfde te doen, zowel in bedrijfsonderdelen als in internationale regio’s en andere functionele rollen.

Door vacatures bladeren

Retail Assistant

Je bent de spil van ons bedrijf en je speelt een essentiële rol in het succes van onze winkels. Je houdt van de energie op de winkelvloer en je bent oprecht geïnteresseerd en vriendelijk naar onze klanten toe. Jij weet hoe zij er goed kunnen uitzien.

Door vacatures bladeren

Retail Supervisor

Alle Retail Supervisors beschikken over uitstekende vaardigheden op het gebied van klantenservice en zijn altijd bereid om onze klanten van dienst te zijn. Daarnaast houd je toezicht op de Retail Assistants om ervoor te zorgen dat de doelen en normen van ons bedrijf worden gerespecteerd.

Door vacatures bladeren

Retail Management

Je stelt het goede voorbeeld: een ambitieus, enthousiast en initiatiefrijk iemand die weet hoe de winkel werkt en hoe je een team kunt motiveren om samen te werken zodat de beste resultaten worden geboekt.

Door vacatures bladeren

Magazijn

Je bent pas tevreden als de schappen vol staan. Een displayrek gevuld met fantastische spullen. Een lange rij kledingstukken aan een kledingrek. Daarom zorg je ervoor dat de voorraad nooit tekort schiet en dat alles op tijd wordt besteld en geleverd. Een winkel die altijd klaar staat om aangevuld te worden zonder problemen is jouw motto.

Door vacatures bladeren

Bureau Comptable

Je kan heel goed organiseren en je werkt efficiënt en nauwkeurig. Dit alles is van toepassing op het verwerken van geldtransacties bij ons. Ook ben je deskundig in het afhandelen van alle relevante administratieve taken die overeenstemmen met het beleid en de procedures van ons bedrijf.

Door vacatures bladeren

Merchandising Visuel

Je zorgt ervoor dat de hele winkel er geweldig uitziet en je biedt onze klanten een geweldige ervaring. Of je nu de paspoppen opnieuw aankleedt met de laatste trends of de etalageramen laat glanzen, je prikkelt de verbeelding van onze klanten zodat ze terugkomen.

Door vacatures bladeren