Skip Navigation
Jovana profile pic

Dit is Jovana, afdelingssupervisor, Primark Gent

Nadat ik eindexamen had gedaan aan de middelbare school in Macedonië, verhuisde ik naar Duitsland als onderdeel van mijn studie toerisme. In Berlijn liep ik voor het eerst een Primark-winkel binnen en ik was meteen verkocht: de stijl, de dynamische omgeving, de totale ervaring. Het leek me leuk om voor Primark te werken en toen ik een paar maanden later met mijn ouders naar België verhuisde, solliciteerde ik naar een baan als verkoopmedewerker.

Een dynamische omgeving

Ik heb altijd al van drukte gehouden. Een drukke dag betekent afwisseling en uitdagingen: zorgen dat onze winkel helemaal klaar is voor de opening, zorgen dat alle klanten kunnen vinden wat ze zoeken, dat we al hun vragen kunnen beantwoorden en zo goed mogelijk advies kunnen geven. Als afdelingssupervisor houd ik in de gaten of mijn team geen problemen heeft en dat de medewerkers toegankelijk zijn voor de klanten. Het is echt leuk om deel uit te maken van zo'n dynamische omgeving. Het is de ideale plek als je je graag verder ontwikkelt. Je verveelt je nooit en je leert elke dag iets nieuws.

Vertrouwen en vrijheid

Ik heb altijd al van mode gehouden. Ik denk dat het wel handig is voor deze functie om een gevoel voor en kennis van mode te hebben. Wat ik leuk vind aan mijn functie als afdelingssupervisor is dat ik mijn afdeling zelf kan inrichten zoals ik wil, in nauwe samenwerking met het team dat zich bezighoudt met visuele merchandising. Het is een mooie gelegenheid om mijn eigen stempel te drukken op wat we doen.

Ik heb meestal geen problemen om elke dag de doelstellingen van mijn team te realiseren op de manier die mij het beste lijkt. Primark vertrouwt erop dat medewerkers zelf in staat zijn om te bepalen hoe ze hun werk het beste kunnen doen, zolang we bereid zijn hard te werken en onze doelstellingen te realiseren. Een voorbeeld hiervan is hoe Primark mij vertrouwde toen ik pas begon: ze namen me aan terwijl ik nog Engels moest leren. Na slechts vier maanden als verkoopmedewerker kreeg ik een vast contract aangeboden en een jaar later werd ik benoemd tot afdelingssupervisor. Ik kon het bijna niet geloven en het voelde echt als een beloning.

jovana at work

Een avontuur voor echte mensen

Primark verwelkomt iedereen zolang je bereid bent je best te doen om te slagen in wat je doet. Het is ook fantastisch om te zien hoe iedereen hier het met elkaar kan vinden en elkaar elke dag weer steunt, ongeacht je achtergrond.

Primark vertrouwt erop dat medewerkers zelf in staat zijn om te bepalen hoe ze hun werk het beste kunnen doen.

Recent bekeken vacatures

Geen recent bekeken vacatures gevonden.