Skip Navigation
Ozlem profile pic

Dit is Özlem, trainingsmanager, Primark Gent

Ik ben in 2015 bij Primark begonnen. Ik was verkoopmedewerker toen de winkel in Gent werd geopend. In augustus 2016 werd ik benoemd tot supervisor in en nu ben ik trainingsmanager in Gent.

Elke dag is weer een nieuwe dag

Wat me vooral bevalt, al sinds het moment dat ik bij Primark begon, is dat elke dag weer anders is. Je weet gewoon dat je elke dag weer andere en onverwachte uitdagingen tegenkomt. Vooral nu ik, als trainingsmanager, verschillende taken en bepaalde verantwoordelijkheden heb, waardoor mijn dagelijkse missie nog interessanter en diverser is. Sommige mensen vinden dat misschien te ingewikkeld, maar voor mij en mijn team is het de reden waarom we ons nooit vervelen en we ons werk zo leuk vinden.

Je eigen ontwikkeling bepalen

Zodra je bij Primark komt werken, krijg je een training om ervoor te zorgen dat je je werk zo goed mogelijk voor de klanten en jezelf kunt uitvoeren. We krijgen meestal ook minstens één keer per jaar een beoordeling waarbij wordt gekeken naar onze prestaties van het afgelopen jaar en naar wat we in het komende jaar willen bereiken. Het is een soort ontwikkelingsplan voor jezelf. Het is fantastisch om in een omgeving te werken met allerlei kansen en waar je training en feedback krijgt waardoor je continue leert en groeit.

ozlem at work

Onderdeel van een diverse en open omgeving

Een van de mooiste kanten van mijn werk is dat ik deel uitmaak van een divers team. Je ontmoet allerlei verschillende mensen bij Primark. Ik manage zelfs mensen die ouder zijn dan ik. Iedereen is anders in ons team: we hebben studenten, oudere mensen, heel veel nationaliteiten en heel veel verschillende talen. Dat is ideaal om je communicatieve vaardigheden en taalvaardigheid te verbeteren. Meestal spreken we Engels met elkaar, omdat we niet allemaal dezelfde moedertaal hebben. Het mooie is dat iedereen het met elkaar kan vinden. Het is een hele open en respectvolle sfeer.

Het is hier heel multicultureel. Onze klanten zijn net zo divers, het is heel interessant om via hen kennis te maken met andere culturen. En als een klant niet zo goed Engels spreekt, dan is er eigenlijk altijd wel een medewerker die hun taal spreekt! Onze diversiteit helpt ons dus ook om beter met onze klanten te communiceren.

Tijdens een beoordelingsgesprek vertelde een medewerkster me dat ze zo hard werkte omdat ze mij elke dag met een glimlach op mijn gezicht zag binnenkomen. Dat was haar motivatie voor de rest van de dag

Recent bekeken vacatures

Geen recent bekeken vacatures gevonden.