Skip Navigation
Left content here
Right content here
Vacatures koppelen aan

In vacatures zoeken op

Dit is Zoë, filiaalmanager bij Primark Hasselt

Ik kwam bij Primark werken nadat ik eindexamen had gedaan en psychologie was gaan studeren aan de universiteit van Chesterfield. Mijn eerste baan was als parttime verkoopmedewerker. Voor mij was dat een studentenbaantje, niet meer dan dat. Dat was acht jaar geleden, in 2009. Nu run ik Primark in Hasselt!

Een carrière bij Primark en afgestudeerd in psychologie

Het is grappig om te zien hoe ik mijn baan leuker begon te vinden dan mijn ervaringen op de universiteit. Ik vond het leuk op de universiteit, maar mijn ervaring bij Primark was anders, veel praktischer. Het was nooit saai. Je bent altijd bezig bij Primark, het is een hele dynamische omgeving.

Verhuizen en groeien

Na mijn afstuderen kreeg ik eerst de mogelijkheid om supervisor te worden en daarna om trainingsmanager te worden in een van de winkels in Londen. Het was heel prettig om al zo vroeg in mijn carrière nieuwe rollen en verantwoordelijkheden te krijgen.

Terwijl ik in Londen werkte, hoorde ik dat Primark ging uitbreiden in Noord-Europa. Ik solliciteerde en werd aangenomen in een ondersteunende rol, om te helpen bij de opening van de winkel in Rotterdam in 2014. Daar vroeg de regiomanager me of ik ook met de opening van een winkel in België wilde helpen. Ik zei ja en kreeg uiteindelijk het aanbod om in België te blijven als manager. Inmiddels is het anderhalf jaar geleden dat ik tot filiaalmanager werd benoemd in Hasselt.

zoe at work

Een Europese ervaring

Het is heel interessant om Primark in het Verenigd Koninkrijk en in andere landen als Nederland en België te zien. Klanten en medewerkers zien het hier heel anders: heel trendy en nieuw.

Een van de dingen die ik altijd prettig heb gevonden bij Primark is dat het team net een familie is. Het is prachtig om te zien dat mensen elkaar helpen en steunen als er problemen zijn.

Mensen helpen in hun groei en ontwikkeling

Een van de dingen die ik altijd prettig heb gevonden bij Primark is dat het team net een familie is. Het is prachtig om te zien dat mensen elkaar helpen en steunen als er problemen zijn.

Wat ik het mooiste vind aan mijn baan als filiaalmanager is dat ik elke dag zie hoe mensen zich ontwikkelen en tot bloei komen. Ik herinner me nog iemand die als verkoopmedewerker begon en toen nauwelijks Engels sprak. We leerden om te communiceren en dat was in het begin niet gemakkelijk, maar toen veranderde er iets. Zijn Engels werd uiteindelijk zo goed dat hij trainingsmanager werd, en vervolgens afdelingsmanager. Hij werd heel zelfstandig in zijn rol, dat was een enorme prestatie voor hem en ik was er trots op dat hij zich in de loop van de jaren zo enorm had ontwikkeld.

Recent bekeken vacatures

Geen recent bekeken vacatures gevonden.