Skip Navigation

Jobstudent weekend

Primark Gent is op zoek naar enthousiaste fashion liefhebbende studenten met een passie voor klantenservice!
Even in het kort:
Primark is een snelgroeiende organisatie en een belangrijke retailer met meer dan 330 filialen in o.a.: Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Portugal, Spanje en Amerika. Primark biedt modieuze gunstig geprijsde kwaliteitskleding voor het hele gezin. Voor al onze medewerkers geldt, dat je verkoopt en service verleent aan klanten. Daarnaast ben je in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk, positief ingesteld en zeer stressbestendig. Een actieve en uitdagende job is wat jij zoekt!
Wat zoeken wij?
Je zult als student meedraaien met vaste staff en andere studenten in een bepaalde sectie. Dit houdt in: De verkoop en service, kassa's en paskamers,... Daarnaast ben je in staat om nauwkeurig en precies te werken. Je bent klantvriendelijk en positief ingesteld en zeer stressbestendig. Je bent echt op zoek naar een actieve job.
Heb je interesse en kom jij graag ons team versterken? Kijk dan zeker op onze jobsite: https://be.carriere.primark.com/ .
We bieden telkens een studentencontract aan voor enkele maanden.
We zijn op zoek naar parttime(6u) studenten die een engagement op lange termijn willen Je dient beschikbaar te zijn van 13u45-20u op zaterdag.
Let op! door de aard van het werk dien je meerderjarig te zijn!
Solliciteren Opslaan voor later

Learn more about Primark

Geen vergelijkbare vacatures gevonden

Geen recent bekeken vacatures gevonden.

Aanmelden voor vacature-alerts

Als u zich wenst aan te melden voor e-mails over toekomstige vacatures bij Primark, kunt u dit doen via het onderstaande formulier. We zullen uw persoonsgegevens alleen gebruiken om u te informeren over toekomstige vacatures die voldoen aan uw zoekcriteria, als en wanneer deze beschikbaar zijn. De gegevens die u op deze pagina verstrekt, worden niet gebruikt om ongevraagde communicatie te verzenden en worden niet aan derden verkocht. U kunt zoveel categorieën en locaties selecteren als u wenst.

Geïnteresseerd inKies een categorie uit de lijst. Zoek op locatie en kies er één uit de lijst. Tenslotte klikt u op "Toevoegen" om uw bericht over nieuwe vacatures aan te maken.