Skip Navigation

Retail Assistant

Omdat we je waarderen!

Bij Primark doen we de dingen graag op onze manier. Elke dag willen we onze klanten een modieuze look voor betaalbare prijzen geven. We doen alles met passie, leggen de lat hoog en gaan zorgvuldig te werk. Kan jij je hier in vinden? Kom dan bij ons werken als Retail Assistant.

Omdat jij belangrijk bent!
Mensen staan centraal in wat we doen. Het is dan ook ontzettend belangrijk dat we je verwelkomen in de juiste omgeving om het beste van jezelf te geven. Onze voordelen zijn op jou afgestemd:

• salaris: we bieden een competitief salaris, inclusief maaltijdcheques
• kortingen: gebruik je personeelkorting in de winkel voor ons fantastische assortiment

Wat is je functie?
Als Retail Assistant maak je onze klanten elke dag blij. Dit zijn je taken:
• onze klanten een geweldige ervaring bieden terwijl je ze helpt met dingen zoals maten of stijlen, aankopen of retourzendingen
• het creëren van een mooie winkelvloer met volle rekken, nette paskamers en de nieuwste mode, en het schoon en georganiseerd houden van het magazijn
• onze klanten op een snelle, vriendelijke en efficiënte manier helpen bij de kassa om vragen, klachten en retourzendingen te verwerken.
• nieuwe leveringen ontvangen, uitpakken en afvinken. Onze producten op de winkelvloer krijgen en ervoor zorgen dat ze allemaal correct geprijsd zijn, steeds door aan onze hoge normen te voldoen

Dit ben jij:
We vinden het geweldig om onze klanten blij te maken met een geweldige ervaring in de winkel en dat begint bij jou! Dit verwachten we van jou:
• je hebt een passie voor mensen en het creëren van geweldige ervaringen
• je bent een eerlijk persoon met sterke communicatieve vaardigheden die ook kan luisteren, ideeën kan delen en betrokken kan zijn indien nodig
• je kan goed organiseren en hebt oog voor detail
• je bent een gemotiveerde teamspeler met een positieve ingesteldheid en bereidheid om het team te helpen
• je bent flexibel inzetbaar vaan maandag tot zaterdag van 06u tot 19u30
• idealiter heb je ervaring met het werken in een drukke werkomgeving


Solliciteer vandaag nog om bij Primark aan de slag te gaan!

Onze mode is uniek, net als onze bedrijfscultuur. We streven naar een inclusieve en diverse werkplek waar mensen zichzelf kunnen zijn, dezelfde kansen hebben en samen het beste van zichzelf geven.
Solliciteren Opslaan voor later

Learn more about Primark

Geen vergelijkbare vacatures gevonden

Geen recent bekeken vacatures gevonden.

Aanmelden voor vacature-alerts

Als u zich wenst aan te melden voor e-mails over toekomstige vacatures bij Primark, kunt u dit doen via het onderstaande formulier. We zullen uw persoonsgegevens alleen gebruiken om u te informeren over toekomstige vacatures die voldoen aan uw zoekcriteria, als en wanneer deze beschikbaar zijn. De gegevens die u op deze pagina verstrekt, worden niet gebruikt om ongevraagde communicatie te verzenden en worden niet aan derden verkocht. U kunt zoveel categorieën en locaties selecteren als u wenst.

Geïnteresseerd inKies een categorie uit de lijst. Zoek op locatie en kies er één uit de lijst. Tenslotte klikt u op "Toevoegen" om uw bericht over nieuwe vacatures aan te maken.