Skip Navigation

P&C Assistant

Zowelmodefans als koopjesjagers houden van Primark, dé winkel waar je naartoe gaatvoor de laatste looks zonder te veel uit te geven.

Wij zijn Primark, een internationaleretailer die de laatste mode, beautyproducten en woonartikelen aanbiedt tegende beste prijzen. Simpel gezegd: amazing fashion at amazing prices!

Wij zijn op zoek naar een enthousiastePeople & Culture (HR) Assistant die het verschil gaat maken in onze winkelsen wil deel uitmaken van onze Primark familie!

De functie:

Als P&C Assistant maak je deel uit van hetPeople & Culture (P&C) Team en zorg je er samen voor dat alles op hetgebied van HR vlekkeloos verloopt. Hiervoor heb je dagelijks contact metmedewerkers en (store) managers.

Als HR Assistant is het jouw verantwoordelijkheidom de HR-administratie tot in de puntjes op orde te hebben en up-to-date tehouden. Dit doe je door bij verschillende bronnen informatie te verzamelen endeze te verwerken in meerdere systemen en overzichten.

Je houdt je verder bezig met uiteenlopendeonderwerpen zoals recrutering, personeelsplanning, ziekteverzuim, performancemanagement en payroll. Tevens ben je het eerste aanspreekpunt voor medewerkersvoor HR-gerelateerde vragen over o.a. CAO, vakantiedagen en salaris.

Waarom Primark?

Dit is een prachtige kans om een carrière bij Primark tebeginnen.

Je kiest voor Primark omdat:

·je een Bachelor of Master diplomain HR hebt of gelijkwaardig door ervaring

·je goedeschriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden hebt in het Nederlands (Engelsis een plus)

·je de weg weet te vindenin een dynamische werkomgeving

·je een stressbestendigeteamplayer bent, die van aanpakken weet

·je flexibel beschikbaarbent van maandag t/m zondag

We bieden je:

·een marktconform loon(voorwaarden PC 311)

·maaltijdcheques

·een vastepersoneelskorting van 15%

·een gezellig en ambitieus team waar ruimte is voor jouw inbreng en jouwcreativiteit

·ons Digital LearningPlatform waar je diverse trainingen en cursussen op kunt volgen

·en vooral een ontzettend cooleinternationale werkomgeving!

Solliciteren Opslaan voor later

Learn more about Primark

Geen vergelijkbare vacatures gevonden

Geen recent bekeken vacatures gevonden.

Aanmelden voor vacature-alerts

Als u zich wenst aan te melden voor e-mails over toekomstige vacatures bij Primark, kunt u dit doen via het onderstaande formulier. We zullen uw persoonsgegevens alleen gebruiken om u te informeren over toekomstige vacatures die voldoen aan uw zoekcriteria, als en wanneer deze beschikbaar zijn. De gegevens die u op deze pagina verstrekt, worden niet gebruikt om ongevraagde communicatie te verzenden en worden niet aan derden verkocht. U kunt zoveel categorieën en locaties selecteren als u wenst.

Geïnteresseerd inKies een categorie uit de lijst. Zoek op locatie en kies er één uit de lijst. Tenslotte klikt u op "Toevoegen" om uw bericht over nieuwe vacatures aan te maken.